Drinken
Eten
en
homemade & biologisch

De organisatie OSP  the green book  eten en drinken  evenementen  werken bij osp

info
Eigen kweekschool OSP heeft sinds de oprichting meer chef’s dan cateringmedewerkers in dienst. Mede vanuit de filosofie dat we voorstander zijn van echte chef’s in de keuken. Koken is een vak en niet geschikt voor non-professionals. De ontwikkelingen op foodgebied en -technieken volgen elkaar in rap tempo op. Onze chef’s bepalen uiteindelijk wel de kwaliteit van de output. Veel horeca chef’s hebben de overstap gemaakt van de traditionele horeca naar OSP. De aanwas is groot en steeds melden zich weer nieuwe talenten die vanuit de OSP scene worden getipt. Samenwerking met bekende chef's OSP zoekt steeds naar nieuwe prikkels in de keuken. De samenwerking met Jonnie Boer is veelzeggend. Onze chef’s kunnen dagen meekijken en trainen en zijn vol lof over de nieuwe inzichten en technieken. Wij schuwen niet om ‘sterren’ in huis te halen om een evenement of belangrijke sessie voor onze opdrachtgevers tot een mega succes te maken. OSP kookschool Onze medewerkers worden per kwartaal bijgeschoold in onze kookschool in Amsterdam. De nieuwste producten en bereidingstechnieken komen dan aan bod. Veel tijd wordt er gestoken in presentatie technieken en hoe je het beste kunt anticiperen op inkoopvoordelen. onze chef's
 Onze chef's  Ons restaurantteam  De biologische keuken  U live U love U lunch  rOsa's  LEVIY app
drinken
Eten
en
Barista academy (Australian Homemade) In vier weken doorloop je alle trainingsfacetten en krijg je de basistechnieken onder de knie. Van het roosten tot en met de bereiding van een ultieme Espresso. Onze branderij in Rotterdam beschikt over een eigen barista trainingsruimte. Na afloop van de cursus ontvang je een OSP barista certificaat.
ons restaurantteam
Hostmanship training Hostmanship: de WOW-beleving Onze mensen zijn zich ervan bewust zijn dat zij onze klanten een welkom-gevoel kunnen geven. De kunst om mensen het gevoel te geven welkom te zijn noemen we ook wel Hostmanship. Al onze mensen...Lees meer >
HACCP Een efficiënt kwaliteitssysteem Onze kwaliteitsdoelen zijn als volgt gedefinieerd: ...Lees meer >
De biologische keuken vernieuwende en smaakmakende ideeen Onze foodlosophy resulteert in een onderscheidende aanpak gebaseerd op kwaliteit, actualiteit, verrassing en inspiratie. De beleving en de wensen van de consument vormen ons vertrekpunt, niet het assortiment. Daarmee maken we een fundamenteel andere keuze dan de meeste cateraars. Onze gestage groei bevestigt ons in deze keuze. regionale leveranciers Lekker hoeft niet van ver te komen. Wij zoeken steeds weer naar het beste en eerlijkste uit de omgeving. Het leukste is nog de eigen moes- en kruidentuin van OSP direct naast de boerderij van onze leverancier. heerlijke, eerlijke en pure producten De consument wordt aan de ene kant steeds kieskeuriger en heeft aan de andere kant minder geld over voor eten en drinken. Een paradox die vraagt om een passend antwoord. Dat antwoord vinden wij in een uitgekiend aanbod van eerlijke en pure producten in combinatie met een superefficiënte manier van inkopen, bereiden en serveren. Het resultaat is een smakelijke invulling van het aloude begrip ‘value for money’.
u live u love u lunch Onze bio-modulaire aanpak U live U love U lunch is het unieke versconcept van OSP. Verse huisgemaakte- en regionale producten, de dominante productpresentatie en de optimale prijs-kwaliteit verhouding staan garant voor het kwalitatief hoogwaardige cateringproduct. U live U love U lunch is een 100% biologisch concept, opgebouwd uit zeven modules: sappen, brood, salade, pasta, fruit, soep en snacks, zoet. Dat maakt het mogelijk voor restaurants die niet compleet kunnen of willen overstappen op biologisch, om bijvoorbeeld biologische sappen te combineren met reguliere modules. Wij werken in onze organisatie veelal met zelfstandige werkende (chef)koks die op regelmatige basis worden bijgeschoold op productvernieuwingen en –ontwikkelingen alsmede nieuwe keukentechnieken. Voor meer productinformatie en visualisatie van dit concept kunt u een afspraak maken met onze salesafdeling om tezamen een kijkje te nemen in een van onze restaurants.
gouden regels van rosa's

Downloads

Office Service Partners BV

Produktieweg 1

3401 MG IJsselstein

+31 (0)85 4855 000

+31 (0)85 4855 099

 

ABN Amro 46 349 2579

KVK Amsterdam 50 113 194

IBAN: NL58ABNA0463492579

BIC: ABNANL2A33

 

 

Contact
Contact